Cortijo La Lomilla Boerderijvakantie, Andalusië.


vorige foto | volgende foto ►  
La Lomilla  zwembad met uitzichtWelkom op boerderijkamping La Lomilla

wij staan in de gids rustiek kamperen

La Lomilla, onze olijfboerderij, ligt in de bergen van Zuid-Spanje, temidden van prachtige natuur. Je kunt er genieten van veel zon en veel rust....het hele jaar door. Het strand, Granada en de sneeuwbergen zijn vlakbij.
In 1991 zijn wij, Mariana Vestjens en Harry van Meegen, zoon Sanne en dochter Mikatrien op La Lomilla komen wonen. Onze boerderij bestaat uit verschillende terrassen.In totaal heeft het een oppervlak van ca. 3,5 ha . Naast olijfbomen hebben we verschillende fruitbomen ...oa abrikoos, sinaasappel, citroen, vijg, granaatappel, appel, amandel, nectarine, moerbei en kweepeer. Verder verbouwen we onze eigen groenten zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Naast het werk als olijfboeren verhuren we een berghuisje en een `casicasita` (bijna-huisje)...en verhuren we 7 zeer uitgebreide kampeerplekken. De kampeerplekken zijn verdeeld over verschillende terrassen.
Onze kampeerboerderij willen we klein houden om zo de rust van onze gasten en onszelf te garanderen. Verder zijn er een zwembad, een zandbak en een pierenbadje .
Mariana verzorgt ook maaltijden voor de gasten.
We hebben 1 ezel : Malena en 2 katten: Jantje en Noa en 1 hond: Kiara.

En sinds april 2011 hebben we een prachtige kleindochter, Ariana
en vanaf februari 2013 heeft Ariana een zusje:Laia Anahi....en sinds juli een derde kleindochter: Lluvia....wat een rijkdom, die kleinkinders.